Som Espluga guanya de nou les eleccions municipals i Josep Maria Vidal repetirà com a alcalde


Som Espluga és la força guanyadora de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023 a l’Espluga de Francolí amb 989 vots que equivalen a 6 regidors i regidores. Així doncs, Josep Maria Vidal Minguella serà de nou alcalde de l’Espluga de Francolí la propera legislatura. Al govern l’acompanyaran Aida Morgades Agüera, Xavier Rosell Cabrol, Anna Garcia Gené, David Martí Nonell i Sara Pere Jiménez. Som Espluga valora molt positivament el resultat d’aquestes eleccions tenint en compte que ha estat la candidatura municipal més votada i podrà seguir governant amb majoria absoluta, en una jornada amb una participació del 65,23%.

Som Espluga agraeix als votants que els han donat suport a la candidatura per seguir transformant el municipi. L’equip de Som afronta amb energia, il·lusió i responsabilitat la nova etapa i es compromet a treballar intensament per l’Espluga i la seva ciutadania. Des de Som també s’agraeix la tasca de les persones que han estat a les meses, del personal municipal que ha organitzat la jornada electoral i de les persones que han participat en el desplegament informatiu de TAC12, l’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual.