Som Espluga

Som Espluga
Som Espluga és un projecte que agrupa persones progressistes de diferents sectors d’esquerres. Des del maig de 2019 governem a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb 7 regidores.

Som Espluga agrupa persones progressistes de diferents sectors. Ens presentem com a alternativa real al govern actual de l’Ajuntament de l’Espluga. Volem prioritzar les necessitats de la ciutadania i fer una gestió municipal més propera, participativa i transparent.

Qui som?
Un equip de més de 70 persones amb perfils, edats, procedències i interessos diversos. Tenim ganes i formació per treballar per una Espluga renovada i enèrgica, on tots hi puguem viure millor. Ho estem fent amb la representació de l’equip de govern al consistori durant aquesta legislatura (2019-2023) i volem seguir treballant pel poble de cara al període 2023-2027.

Fotog conjunta som espluga 21 candidates

Com treballem?
Com a grup municipal reballem de manera oberta i participativa, a través de trobades temàtiques que ens permeten recollir idees i propostes tenint en compte totes les sensibilitats.

Com a equip de govern treballem dia a dia i incansablement per poder tirar l’Espluga de Francolí endavant, en un mandat amb un context complex i marcat per la Riuada al Francolí de l’octubre de 2019 i també per la pandèmia de la Covid-19. Tot i així, els set regidors i regidores de SOM Espluga vetllem per tirar endavant totes les propostes incloses al programa electoral.

Com contactar amb Som Espluga?
info@somespluga.cat
www.somespluga.cat
> https://somespluga.cat/atencio-al-ciutada/