MUNICIPALS 2019

FES POSSIBLE EL CANVI!

Som Espluga és la suma de diferents sectors progressistes i sobiranistes de l’Espluga de Francolí. Les passades eleccions municipals, les del 2015, van ser les primeres en les quals en vam presentar amb el nom de Som Espluga. Vam guanyar, però les altres formacions polítiques no van respectar que governés la llista més votada. Tot i això, durant aquests quatre anys hem fet més de 80 propostes al ple i més de 550 preguntes a l’equip de govern. Hem fet una oposició activa, constructiva i propositiva. Amb aquests anys a l’oposició hem guanyat experiència, rodatge i cohesió d’equip. En quatre anys hem passat de ser una opció de canvi a ser el canvi necessari.

Teniu a les vostres mans el programa electoral pensat en clau municipal i comarcal. Més que un recull de promeses és un conjunt de propostes. Està estructurat en deu àmbits que es distribueixen en quatre grans blocs: un poble on viure, on s’expliquen les propostes que afecten el territori; un poble per viure’l, on es parla de tot allò que afecta la cultura, esports, entitats, comunicació i participació; un poble per viure’n, on trobareu les propostes pel desenvolupament econòmic i turístic; i un poble on viure-hi, on proposem les accions que afecten els serveis a les persones i els equipaments.

Aquest programa està impregnat dels valors que volem que tingui la República Catalana: un territori equilibrat i sostenible, on la cultura, l’esport i les entitats estructurin la societat, amb un teixit productiu i econòmic divers, ric i socialment responsable, amb una atenció a la ciutadania on tothom s’hi senti inclòs i amb un sistema democràtic que es basi en la llibertat individual i col·lectiva i escolti i respecti les minories.

Amb aquests valors fixem rumb cap al canvi que es mereix l’Espluga, cap al canvi que et mereixes tu.

Fes possible el canvi!

CONSULTA EL PROGRAMA:

• UN POBLE ON VIURE
> Territori i urbanisme
> Habitatge i mobilitat
> Agricultura i medi ambient

• UN POBLE PER VIURE’L
> Cultura, esporta i entitats
>Participació i comunicació

• UN POBLE PER VIURE’N
> Desenvolupament econòmic
> Turisme

• UN POBLE PER VIURE-HI
> Ciutadania, acció social, igualtat i salut
> Educació
> Equipaments

> Descarrega el Programa Som Espluga 2019_CAT
> Descarga el Programa Som Espluga 2019_CAST