Som Espluga presentarà aquest diumenge el Programa Electoral 2023

Els membres de la candidatura faran l’acte de presentació del Programa Electoral aquest diumenge dia 14 a les 12h del migdia a la Font Baixa

Som Espluga presenta les propostes concretes del Programa Electoral 2023 en un acte obert al públic que es celebrarà aquest diumenge dia 14 de maig a les 12h del migdia a la Font Baixa i que comptarà amb la intervenció de les persones de la llista de SOM Espluga per a les properes eleccions municipals i acabarà amb un aperitiu.

Durant l’acte es donaran a conèixer les propostes més destacades d’entre el centenar que es recullen en aquest programa electoral, que s’organitza en quatre grans blocs i en 10 àmbits més concrets; un poble on viure (Urbanisme i Mobilitat / Habitatge / Aigua / Territori, Agricultura i Sostenibilitat), un poble per viure’l (Cultura, Esports, Festes i Entitats / Comunicació, Participació i Transparència), un poble per viure’n (Promoció econòmica, comerç i TIC / Turisme) i un poble per viure-hi (Ciutadania, Drets Socials, Igualtat, Educació i Salut / Equipaments).

Amb les propostes d’aquest programa Som Espluga vol donar continuïtat a projectes ja iniciats i també fer noves propostes que contribueixin a millorar la població, en àmbits molt diversos i posant especial èmfasi a la gestió de l’aigua.


Propers actes i accions de campanya

Som Espluga prepara diverses accions de campanya, entre les quals hi haurà parades informatives, rodes de premsa i actes públics. L’acte de final de campanya serà el divendres 26 de maig a les 20h a la Plaça Montserrat Canals. L’equip de treball de Som Espluga també serà present els divendres al matí al mercat de l’Espluga per tal de donar a conèixer les persones candidates i poder intercanviar opinions amb els veïns i veïnes de l’Espluga de Francolí.