Som Espluga impulsa tres taules obertes per debatre sobre àmbits estratègics pel desenvolupament del municipi

Reptes com el desenvolupament econòmic local, la salut, l’educació o la sostenibilitat; posant el focus en l’aigua i l’energia, esdevindran els eixos temàtics dels espais de debat que proposa el grup Som Espluga-Acord Municipal

Som Espluga-Acord Municipal organitza per al 26 d’abril, 3 i 10 de maig, tres taules obertes a la ciutadania amb ponents experts sobre temàtiques prioritàries per al futur de l’Espluga de Francolí.

La primera, que tindrà com a eix temàtic el desenvolupament econòmic en clau local, es realitzarà aquest dimecres 26 d’abril a les 19.30h, i comptarà amb la participació de Carme Ferrer i Cervelló, diputada delegada d’Ocupació, Emprenedoria i Agenda 2030 de la Diputació de Tarragona, Antoni Garrell i Guiu, enginyer industrial així com amb les veus de les regidores actuals, Laura Poblet i Badia, Regidora de Turisme, Comunicació i Transparència i Enric Mercadé i Pàmies, Regidor de Comerç, Cultura, Festes i TIC. També hi participarà Josep M. Vidal i Minguella, alcalde de l’Espluga i conseller comarcal de Promoció Econòmica.

La segona taula oberta posarà el focus sobre el els drets socials, la salut mental i l’educació, i comptarà amb la participació de Jean-Marc Segarra i Mauri, Judit Pere i Cantó, Josep M. Vidal i Minguella, Aida Morgades i Agüera i Anna Garcia i Gené.

Serà el proper dimarts 9 de maig a les 19.30h a l’Auditori Carulla Font del Casal de l’Espluga de Francolí.


La tercera taula oberta tractarà el repte de la sostenibilitat: l’aigua i l’energia i comptarà amb la participació d’Arnau Queralt i Bassa, Assumpta Ferran i Poca, Josep M. Vidal i Minguella, Anna March i Farré i Xavier Rosell i Cabrol. 

Serà el proper dimecres 10 de maig a les 19.30h a l’Auditori Carulla Font del Casal de l’Espluga de Francolí.