Som Espluga dona a conèixer les persones que formen part de la llista per les eleccions municipals del mes de maig

L’alcaldable de Som Espluga, Josep Maria Vidal Minguella, ha presentat els noms de les persones que l’acompanyaran en la candidatura


Som Espluga-AM ha fet pública la llista de les deu persones que, amb Josep Maria Vidal i Minguella al capdavant, configuren la candidatura per a les properes eleccions municipals. Els noms es van presentar ahir en un acte al Teatre del Casalet de l’Espluga de Francolí davant d’una vuitantena de persones.


El cap de llista, Josep Maria Vidal i Minguella, va ser escollit com a alcaldable pel grup de treball de Som Espluga la setmana passada, i ara s’han presentat les persones que s’incorporen a la llista electoral. En les posicions següents – 2, 3 i 4 -, s’hi troben els regidors actuals, Aida Morgades Agüera, Xavier Rosell Cabrol i Anna Garcia Gené, respectivament que repeteixen com a capdavanters a la formació d’esquerres.

A partir de la 5è lloc destaquen noves incorporacions com David Martí Nonell, que ocuparà aquesta posició i Sara Pere Jimenez en 6è lloc. Mar Gili Aguila ocupa el 7è lloc de la candidatura que, com igual que Sara Pere, ja van formar-ne part com a suplents en les eleccions del 2019. El 8è lloc és per a David Saéz García, que s’incorpora per primera vegada a l’equip de treball de Som Espluga. Als números 9 i 10 també hi trobem persones suplents a les passades eleccions, Concepció Amill Bosch i Adrià Roca Vallès. La persona que tanca la llista ocupant l’11a posició és Laura Ruiz de Porras Rosselló, la qual va haver de deixar el càrrec que ocupava al govern municipal de Som Espluga durant aquest mandat per la pandèmia i va ser alcaldable per Solidaritat per la Independència en les eleccions del 2011, abans de la creació de Som Espluga.


Amb aquesta llista Som Espluga aposta per la renovació i per la continuïtat a parts iguals, tenint en compte que manté alguns dels actuals regidors en posicions destacades però també hi inclou noves persones candidates i tanca la llista amb un equip vinculat a la formació des de fa anys. Els actuals regidors i regidores de Som Espluga que no participen en aquesta ocasió a la llista de les 11 persones titulars, com són Enric Mercadé Pàmies, Laura Poblet Badia i Anna March Farré, continuen donant suport al projecte. 


Les deu persones que acompanyen a Vidal en aquesta llista son espluguins i espluguines, de perfils diversos, molt vinculats a la població i al capdavant d’entitats destacades i que fan que la llista esdevingui mirall d’una candidatura transversal.

L’acte ha comptat amb la intervenció de les persones de la llista, que han argumentat davant del públic assistent la motivació per la qual decideixen sumar-se al projecte. Vidal destaca també, que més enllà d’aquests noms hi ha tot un equip que treballa en present i aposta pel projecte de Som Espluga-Acord Municipal i que posa la mirada en una Espluga de futur. 

Som Espluga presentarà el properament els eixos del programa electoral i també donarà a conèixer les persones suplents de la llista. 


Els onze primers llocs de la llista electoral de Som Espluga – AM
han quedat configurats de la següent manera:

 1. Josep Maria Vidal i Minguella
 2. Aida Morgades Agüera
 3. Xavier Rosell Cabrol
 4. Anna Garcia Gené
 5. David Martí Nonell
 6. Sara Pere Jimenez
 7. Mar Gili Aguila
 8. David Saez Garcia
 9. Xita Amill Bosch
 10. Adrià Roca Vallès
 11. Laura Ruiz de Porras Rosselló