Programa Electoral

Les properes eleccions municipals del 24 de maig han de comportar un canvi a l’Espluga de Francolí. Des de SOM Espluga aspirem a ser l’alternativa real a l’actual govern municipal. La nostra prioritat serà apostar per la regeneració de la democràcia, i això implica: incentivar la participació ciutadana, apostar per la transparència, millorar la funció pública i fer que l’Ajuntament aposti per la comunicació amb la ciutadania.

La crisi ha colpejat fort a la nostra societat i hem de preservar els nostres drets socials. Per això cal: apostar perquè l’educació sigui la millor eina per tirar endavant, vetllar perquè el nostre sistema de sanitat sigui de primera i garantir que la inclusió social vertebri la nostra societat.

El patrimoni és el que ens defineix com a poble, per tant, cal: apostar fort perquè la cultura sigui una prioritat, impulsar el turisme, promoure la pràctica d’esports, donar suport a les entitats i enfortir les polítiques de joventut.

L’Espluga no és aliena a la crisi econòmica global, hem d’enfortir l’economia. Per tant, cal: impulsar un comerç de proximitat, aconseguir implantar més indústria i treballar per uns pressupostos municipals que determinin millor les prioritats.

El territori és el nostre hàbitat, per tant, cal: impulsar un urbanisme que doni respostes, redefinir la mobilitat, vetllar pel medi ambient i potenciar l’agricultura com a aposta clara pel futur.

I tot això amb el compromís explícit de donar suport a totes les iniciatives democràtiques que ens duguin a la Independència.

Som Espluga! Som canvi!

Descarrega el programa electoral 2015 en la versió català

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s