Som Espluga proposa reactivar el turisme potenciant la Cova i el riu Francolí com a principals atractius

La formació d’esquerres proposa millorar l’espai fluvial, el turisme d’autocaravanes i ampliar l’oferta d’activitats de la Cova

En matèria turística Som Espluga proposa, entre d’altres, l’arranjament la zona de la llera del riu Francolí, adequant l’espai per fer-hi passejades a peu o en bicicleta i promovent aquesta zona com un espai on fer-hi activitats didàctiques per descobrir la fauna i la flora. Amb l’arranjament de la llera es pretén crear un nou espai verd i de natura proper a la població, que també servirà per potenciar l’activitat física i lúdica, tant dels espluguins com dels visitants.

A més, en relació a l’espai de l’actual Parc Fluvial, es proposa millorar-hi la il·luminació, crear més zones d’ombra i instal·lar-hi més elements informatius sobre l’Espluga i la Conca per tal de fer més agradable l’estada dels turistes que viatgen amb autocaravana i donar-los a conèixer els atractius que hi ha a l’Espluga. També es vol integrar el Parc Fluvial dins del projecte del Camí Blau, que recorrerà tot el riu Francolí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s