Som Espluga es compromet a augmentar fins a un mínim de 50.000 euros la partida pressupostària de promoció del comerç

Servirà per desplegar una sèrie d’accions que tindran com a objectiu reactivar el comerç local, augmentar el nombre de negocis i donar més eines als comerços existents per avançar a la seva digitalització i innovació

Som Espluga vol posar èmfasi en la promoció del comerç local a la població per tal de revertir la situació actual i es compromet a destinar-hi un mínim de 50.000 euros.


Actualment l’Espluga compta amb molts locals buits i amb la falta d’implicació de l’Ajuntament en la dinamització i acompanyament al comerç, ja que la majoria de diners dedicats a comerç es destinen a il·luminació nadalenca. Per això des de Som Espluga es proposa crear una línia d’ajuts per facilitar la implementació de nous comerços, detectar els locals buits, conèixer les necessitats dels comerços i propietaris, dotar amb més diners la partida pressupostària de comerç, passant dels 20.000 euros actuals a un mínim de 50.000 euros. A més, també es proposa oferir formació als comerciants per avançar en la digitalització dels comerços, subvencionar l’obertura de nous establiments i les obres de reformes dels comerços actuals, ajudar la renovació de la marca dels negocis i idear activitats lúdiques i/o culturals que permetin incentivar el comerç.

Amb aquestes propostes Som Espluga pretén enfortir i treballar amb el teixit comercial per potenciar l’economia local, donant més vida al centre del poble, promocionant els comerços i acompanyar-los per tal d’afrontar i adaptar-se als nous hàbits de consum.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s