Som Espluga presenta un equip de treball amb més de 70 persones

L’agrupació d’esquerres Som Espluga dóna a conèixer un equip de treball renovat, ampli i divers

El Grup Municipal de Som Espluga ha presentat aquest divendres 25 de gener l’equip de treball que forma part d’aquest projecte polític d’esquerres que concorrerà a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La presentació ha estat un acte obert a tothom, titulat “SOM-HI. Presentem-nos.”, que ha tingut lloc al Bar del Casal de l’Espluga de Francolí davant d’un centenar de persones.

Acte de presentació de Som Espluga.

 

A l’acte hi han intervingut diverses persones de l’equip de Som Espluga que han exposat els motius que els han portat a sumar-se a aquest projecte i també han parlat de diversos àmbits de la política municipal que els hi interessen, com ara: medi ambient i agricultura, participació i comunicació, habitatge, desenvolupament econòmic, infraestructures i serveis, cultura i turisme, urbanisme i mobilitat, ciutadania i acció social, esports i entitats, educació i sanitat, etc. A més, des del passat mes d’abril Som Espluga ha organitzat 10 trobades obertes, participatives i dinàmiques per tractar aquestes temàtiques i recollir idees i reflexions de cara a la redacció del programa electoral.

L’equip de Som Espluga el formen una setantena de persones d’edats i perfils molt diversos, algunes d’elles ja havien format part del grup de treball que Som Espluga va activar al 2015 i, aproximadament una trentena de persones, són noves incorporacions. Totes elles amb interès i disposició per implicar-se al projecte de Som Espluga i aportar noves idees. La conductora de l’acte, Xita Amill, va destacar l’àmplia majoria femenina en l’equip recordant que “la constància, la valentia, la lluita i la república tenen nom de dona”. L’encarregat de cloure l’acte ha estat l’espluguí i Diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Civit, qui ha destacat que la força del projecte de Som Espluga ve des de la base i també ha recordat que alguns projectes que està duent a terme l’actual consistori venen de legislatures anteriors i que convé una renovació.

Som Espluga té activats diversos canals de participació i comunicació a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instgram i també compta amb una adreça de correu electrònic info@somespluga.cat i la pàgina web http://www.somespluga.cat. Tothom qui ho desitgi pot fer arribar propostes i suggeriments a través de qualsevol d’aquests mitjans.

Som Espluga es va presentar per primera vegada a les eleccions del 2015
Som Espluga es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, unint diversos sectors d’esquerra i amb la idea de crear una alternativa al govern municipal actual i treballar conjuntament per una Espluga on posem l’interès en la ciutadania, fent una gestió municipal més plural, participativa, inclusiva i  transparent. En les passades eleccions Som Espluga va ser la llista més votada amb 867 vots, tot i que el pacte entre David Rovira i Antonio Vendrell portés als cinc regidors de Som Espluga a l’oposició.

Durant aquest temps, Som Espluga ha aportat una vuitantena de propostes al ple i ha fet més de 450 preguntes a l’equip de govern per tal de dur a terme un seguiment actiu i fiscalitzar la seva acció en tots els àmbits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s