Aquest dijous no es celebrarà ple a l’Espluga de Francolí.

 

PLE MARÇ

Avui, últim dijous de mes, s’hauria d’haver celebrat el Ple ordinari corresponent al mes d’agost. L’alcalde, per segona vegada en aquesta legislatura, ha decidit no convocar el Ple d’aquest mes. Mentrestant, del 4 d’agost al 29 de setembre, quasi durant dos mesos, l’Equip de Govern no donarà explicacions de la seves tasques i responsabilitats.

Segons el ROM (Reglament Orgànic Municipal), en el seu article 8 punt 1, estableix que “La sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí serà mensual…”. És la segona vegada aquesta legislatura que l’alcalde no convoca el ple ordinari corresponent, la primera va ser el mes de novembre del 2015, quan s’havia d’aprovar la moció de suport al procés del 9N. Durant els darrers vuit anys s’ha celebrat Ple a l’agost, a excepció del 2013, fins i tot havent-hi alcaldessa en funcions.

SOM Espluga vol que tothom pugui estar informat de l’activitat de l’Ajuntament. És per aquest motiu que, tant a la última junta de portaveus com a l’últim ple SOM Espluga va proposar que els Plens es tornessin a retransmetre, a partir del proper Ple. L’Equip de Govern va recollir la proposta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s