Som Espluga presenta tres mocions per debatre al proper ple municipal

L’agrupació Som Espluga ha presentat tres mocions per al proper ple municipal que tindrà lloc el dimecres dia 29 de juliol a les deu del vespre a la Sala Polivalent de l’Antic Hospital. Som Espluga proposa que l’Ajuntament de l’Espluga segueixi formant part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), assistint a les reunions d’aquesta organització i fent arribar tota la informació se’n en derivi a la resta de membres del consistori. En el mateix text també es proposa posar rètols a les entrades de la població amb el missatge: “Municipi adherit a l’Associació de Municipis per la Independència”.  Som Espluga ha avançat aquesta moció a la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana i ha convidat els seus membres a assistir al ple.

Som Espluga també ha presentat una moció relacionada amb les eleccions del proper 27 de setembre on es proposa que el Ple de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí doni suport a totes aquelles candidatures electorals que concorrin a les eleccions del 27 de setembre, que defensin el caràcter plebiscitari d’aquesta cita electoral i que apostin clarament per la Independència de Catalunya. També es proposa penjar l’estelada a la façana de l’Ajuntament fins a assolir la Independència.

La tercera moció que ha presentat Som Espluga proposa que l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí faci públiques, mensualment i de forma detallada a la seu electrònica, les retribucions que perceben els càrrecs electes de l’Ajuntament i les agendes polítiques derivades de les activitats retribuïdes dels càrrecs electes.

 11214082_943607825699549_7489833081810768297_n regidor-per-la-independencia-01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s