SOM Espluga exigeix que es faci públic el document de l’acord de govern entre CiU i Antoni Vendrell

Demà dissabte 13 de juny a les 13.00 h tindrà lloc l’acte de constitució del nou Ajuntament, obert a tothom

En relació a l’acord de govern entre CiU i Antoni Vendrell, SOM Espluga es posiciona de la següent manera:

 • SOM Espluga assumeix amb responsabilitat el rol d’oposició. Els nostres cinc regidors i regidores faran una acció d’oposició que estarà a l’alçada de les demandes dels votants de SOM Espluga i de les persones que volen canvi.
 • SOM Espluga lamenta que ni David Rovira ni Antoni Vendrell s’hagin posat en contacte amb Jordi Miró abans de fer-se públic l’acord. Des de la nostra formació desitgem que la comunicació sigui més fluida que la mantinguda fins ara.
 • SOM Espluga creu que desbancar del govern a la força més votada no és la millor manera de començar el mandat. Aquesta legislatura demanarà diàleg i no accions com la que avui s’ha fet pública. Esperem que el nou govern sigui capaç d’incentivar allò que durant dotze anys ha mancat a l’Ajuntament de l’Espluga: diàleg constructiu.
 • SOM Espluga exigeix que es faci públic el document de l’acord de govern que han signat avui David Rovira i Antoni Vendrell, perquè l’Espluga pugui saber, abans del ple de constitució del nou Ajuntament, quines són les condicions del pacte que han desbancat del govern a la força més votada.
 • SOM Espluga es posa a la disposició dels seus votants i del proper govern municipal per tirar endavant el major número possible d’iniciatives consensuades i treballar a favor d’accions i projectes que millorin l’Espluga.
 • SOM Espluga convida tothom que vulgui demà a les 13.00 h a la Sala Polivalent de l’Antic Hospital perquè assisteixi a l’acte de constitució del nou Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

SOM Espluga
Divendres 12 de juny de 2015

Un pensament sobre “SOM Espluga exigeix que es faci públic el document de l’acord de govern entre CiU i Antoni Vendrell

 1. carmen farran bosch

  Només toca esperar quatres anys o no, però sobre tot parlar molt clar en aquest mandat, la poltrona, ja heu vists que la vol ocupar tothom “amb samarreta i tot” ara penseu que quant la gent escolta els plens perquè els escoltem eh!! pensem jo et vaig votar i ara perquè no dius res amb una cosa que fa quatres dies va dir blanc i ara diu negre, sou un equip que em apostat molta gent per vosaltres i esperem que sigueu una bona oposició i la correcta, però pregunteu a la gent no passa res, tots anem pel carrer .
  carmen farran

  M'agrada

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s