SOM Espluga no votarà a favor de cap candidat a l’alcaldia que no sigui el seu

El grup d’esquerres de l’Espluga, s’ha compromès a estudiar les propostes que es facin arribar a SOM Espluga

SOM Espluga continua mantenint contactes amb CiU Espluga i Antoni Vendrell, després de les eleccions municipals del 24 de maig. L’objectiu és explorar vies d’entesa per garantir que el resultat de les urnes sigui respectat i acabi governant la llista més votada.

L’opció de canvi va ser recolzada per més votants i, per tant, la situació que dóna una millor resposta a aquesta demanda és un govern de SOM Espluga en minoria.

SOM Espluga recorda que, tal i com ja es va comprometre durant la campanya electoral, no votarà a favor de cap candidat a l’alcaldia que no sigui el seu.

Tot i així, el grup d’esquerres de l’Espluga s’ha compromès a estudiar les propostes que es facin arribar a SOM Espluga. Per això s’està analitzant la proposta que han plantejat, de manera conjunta, CiU de l’Espluga i Antoni Vendrell.

De totes maneres, el grup encapçalat per Jordi Miró no entén que CiU Espluga no contempli un pacte CiU-SOM i, en canvi, no descarti un pacte CiU-Antoni Vendrell, entenent que la primera suma és més àmplia que la segona.

Aquesta situació resta credibilitat a la proposta de govern d’unitat i sembla que la intenció de CiU no sigui la de pactar amb SOM i sí amb Antoni Vendrell.

Som Espluga, 2 de juny de 2015

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s