SOM Espluga es compromet a entrar al govern el 13 de juny només si és la força més votada

La formació política ha assegurat que votar SOM Espluga és assegurar el canvi a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

Aquesta nit, al Jardí dels Francolins, SOM Espluga ha tancat la campanya electoral en un acte on s’han pogut sentir les onze persones que integren la candidatura del projecte.

Neus Sánchez, membre del grup de treball, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda als assistents. Tot seguit han tingut lloc els parlaments. Marc Vendrell, el número onze de la llista, ha parlat sobre el manifest de suport a SOM Espluga i les seves adhesions rebudes. La número deu, Mònica Martí, ha parlat sobre el jovent implicat en la llista. Paco Franquet, Marta Civit i Antoni Sabaté han recordat les propostes més destacades del programa electoral.

Anna March ha estat l’encarregada d’explicar el Codi Ètic subscrit per les persones de l’agrupació política, i ha remarcat el compromís que cap membre de SOM Espluga estarà més de vuit anys consecutius en el mateix càrrec de govern. La número cinc, Laura Ruiz de Porras, en el seu discurs posat l’accent en les qualitats de la gent que configura la candidatura, dient que estan preparats per governar. Xavier Roselló, el quart de la llista, ha recordat que el projecte és la suma de les esquerres que estan a favor del procés cap a la Independència. La número tres, Aïda Martí, ha remarcat les qualitats de l’equip de SOM Espluga. Josep M. Vidal, el segon de la llista, ha assegurat que votar SOM Espluga és assegurar el canvi vers altres opcions incertes.

El candidat a l’alcaldia, Jordi Miró, ha defensat la feina feta fins ara, i ha replicat a CiU que en el ple que es va demanar publicar de manera detallada les retribucions que rebien els regidors, el govern convergent va votar en contra. Miró, també ha afirmat, en referència al govern de Rovira, que “han apujat l’IBI per després poder-lo abaixar i dir que abaixen impostos quan, en realitat, això no és així”. Finalment, Jordi Miró, ha fet una crida a anar a votar SOM Espluga per garantir el canvi. Ja en el final del seu discurs ha desvetllat que SOM Espluga es compromet a “que el proper 13 de juny, no entrarem al govern municipal si no som la força més votada”. I ha reblat: “Nosaltres anem a guanyar, perquè nosaltres volem canvi.”

L’acte ha estat amenitzat amb música en directe, a càrrec de David Piquero i Cristina Mirica i amb barra lliure pels assitents.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s