Som Espluga celebra un acte electoral obert a tothom amb Núria Cadenes

L’agrupació d’576_1353235787nuriacadenesesquerres Som Espluga ha organitzat per aquest diumenge dia 17 un acte obert a tothom que comptarà amb la ponència de Núria Cadenes, periodista, escriptora i militant independentista catalana, i també, presidenta de Solidaritat Catalana per la Independència des del gener de 2013.

L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al Jardí dels Francolins i en acabar-se hi haurà vermut per tots els assistents. Aquest és el penúltim acte de campanya de Som Espluga ja que el proper divendres dia 22 de maig la formació celebrarà l’acte de final de campanya a les 22h al Jardí dels Francolins.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s