Som Espluga presenta el seu programa electoral en l’acte central obert a tothom

Targeto Acte CentralLa formació d’esquerres Som Espluga presentarà aquest dijous les propostes del seu programa a l’acte central de la campanya electoral, que tindrà lloc a la Sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga a les 19.30h. L’acte comptarà amb la participació de diversos membres de la llista electoral.

Des de fa setmanes el grup de treball de Som Espluga ha estat treballant en les línies estructurals del programa electoral i definint les seves propostes amb la intenció de crear un programa complert i adaptat a les necessitats de l’Espluga.

Som Espluga va presentar dissabte passat els eixos de la formació, que defineixen alhora els blocs del programa electoral: democràcia, drets socials, patrimoni, economia, territori i independència. Cada un d’aquests àmbits es divideix en diversos subapartats per tal d’estructurar les més de 130 propostes que conté el programa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s