Som Espluga presenta el seu manifest amb 125 persones adherides entre les quals hi ha els tres últims ex-alcaldes de l’Espluga

Som Espluga_2Som Espluga ha presentat el seu manifest i les adhesions de suport en un acte públic celebrat aquesta tarda a la Font Baixa. Un total de 125 persones han signat el manifest per donar suport a la candidatura, d’entre els signants en destaca la signatura dels últims tres ex-alcaldes espluguins, Francesc R. Duch (ex-alcalde de CiU), Josep M. Vallès (ex-alcalde de CiU i historiador) i Antoni Sánchez (ex-alcalde del PSC). Altres persones que han estat implicades en la vida política del municipi també han signat aquest manifest, és el cas de Cati Vergara (ex-regidora de serveis socials) o de Gerard Griñó (ex-regidor de cultura). També donen suport a la candidatura espluguins que han participat en llistes electorals d’altres eleccions municipals com ara ara Pilar Buscallà, Lluís Puente, Jordi Roca i Josep M. Mercadé. També s’ha adherit al manifest el reconegut escriptor i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Josep Vallverdú.

En l’acte hi ha intervingut Jordi Miró, cap de llista de Som Espluga; Gerard Griñó, en representació dels signants, que ha estat l’encarregat de llegir el manifest; i Pilar Buscallà, també en representació de tots els signants ha llegit la llista de les persones adherides al manifest que han volgut fer públic el seu nom.

Som Espluga_3

El manifest seguirà sumant signatures ja que Som Espluga organitza paradetes informatives i participatives, els divendres de mercat a l’Espluga, per tal de donar a conèixer el seu projecte i en aquestes parades tothom qui ho desitgi podrà signar el manifest de la formació. També es pot fer a través de la pàgina web de Som Espluga, https://somespluga.cat/manifest/.

Som Espluga_4 Som Espluga_5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s