Som Espluga presenta el seu manifest i les adhesions de suport en un acte públic

La presentació tindrà lloc aquest dijous 7 de maig a 2/4 de 8 del vespre a la Font Baixa

La formació d’esquerres Som Espluga presentarà demà el manifest de la formació i també les adhesions que ha rebut aquest document. Som Espluga va fer públic el manifest el passat 21 d’abril a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Des de la seva publicació el manifest ha estat un document obert que tothom ha pogut firmar per tal de donar-hi suport. Així doncs aquest dijous es donaran a conèixer les adhesions que ha rebut el aquest manifest en un acte obert a tothom que tindrà lloc a les 19.30h a la Font Baixa-Disset Fonts. Les adhesions al manifest seguiran obertes en les properes setmanes per tal de seguir sumant signatures de suport.

Sense nom

Som Espluga esta organitzant paradetes informatives i participatives els divendres de mercat a l’Espluga per tal de donar a conèixer el seu projecte, en aquestes parades tothom qui ho desitgi es pot sumar al manifest de la formació.

Signeu el manifest: https://somespluga.cat/manifest/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s