SOM Espluga celebra una trobada participativa oberta a tothom i proposa reunir-se amb les entitats espluguines

L’objectiu de la trobada era crear un espai de participació ciutadana on tothom hi pogués aportar i debatre les seves idees i propostes

Foto 1Som Espluga, l’agrupació formada per partits i sectors d’esquerres de l’Espluga que concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig, va celebrar diumenge passat una trobada oberta i participativa. L’objectiu de la trobada era crear un espai de participació ciutadana on tothom hi pogués aportar i debatre les seves idees i propostes. En aquesta jornada de treball hi van participar una trentena de persones, que dividides en diversos grups de treball, van poder aportar diverses propostes en el camp que més coneixien.

Per altra banda, l’agrupació Som Espluga també s’ha posat en contacte amb les entitats de la població assegurant que “les persones de la candidatura de Som Espluga volen conèixer de ben a prop el teixit associatiu del poble i mantenir-hi relació continuada.” En el comunicat el grup proposa a les entitats que estiguin interessades en tenir una trobada, que els proposin dia i hora per tal de concretar aquesta trobada amb la intenció de transmetre a l’agrupació les inquietuds de l’entitat. L’agrupació també planteja l’opció de fer arribar via correu electrònic qualsevol petició, dubte, demanda o suggeriment que tinguin les entitats. Durant aquesta setmana i l’anterior ja s’han produït les primeres trobades. Som Espluga ha agafat el compromís de reunir-se periòdicament amb les entitats, una a una.

Som Espluga també va fer públic la setmana passada el manifest de suport a la seva candidatura a través de la seva pàgina web i de les xarxes socials. El document es va fer públic amb la signatura de les 21 persones que conformen la candidatura de Som Espluga per donar-hi el suport inicial. Tothom qui ho vulgui pot sumar-se a aquest manifest signant-lo a través de la pàgina web www.somespluga.cat i a les paradetes informatives que l’agrupació organitza a la plaça de l’Església de l’Espluga els divendres de mercat. Som Espluga també anuncia que el proper dijous 7 de maig a 2/4 de 7 de la tardà farà un acte públic  a la Font Baixa de l’Espluga per tal de donar a conèixer els suports que ha aconseguit el manifest.

Foto 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s