Som Espluga presenta la candidatura amb Jordi Miró al capdavant

SOM Espluga_1Som Espluga ha fet pública la candidatura per tal de presentar-se a les eleccions municipals del maig. La candidatura s’ha presentat en un acte obert al públic a la Plaça de l’Església de l’Espluga en el que hi han intervingut els onze membres que conformen la llista de Som Espluga, cada un d’ells ha exposat els motius que l’han portat a formar part d’aquest projecte. Durant aquest acte també s’ha presentat la llista dels deu suplents i el cap de llista de la formació, Jordi Miró, ha avançat que en els propers dies es farà públic un manifest on tothom que ho desitgi s’hi podrà adherir per tal de donar suport a la candidatura de Som Espluga.

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de 150 persones i també s’han fet pública la imatge corporativa de Som Espluga. Durant la presentació els assistents han pogut emplenar unes butlletes amb les seves propostes i dipositar-les en una urna per tal de fer arribar totes les inquietuds al projecte Som Espluga. Un cop finalitzat l’acte el públic ha pogut gaudir d’un pica-pica i han pogut intercanviar opinions amb els candidats.

Som Espluga és una suma d’esquerres que pretén agrupar totes les sensibilitats progressistes. Som Espluga neix de la necessitat de crear una alternativa al govern municipal actual i de les ganes de treballar conjuntament per una Espluga més transparent i participativa, tot i oferint una alternativa d’esquerres més representativa.

Som Espluga té activats diversos canals de participació i comunicació a les xarxes socials Facebook i Twitter i també compta amb una adreça de correu electrònic info@somespluga.cat, a més, ben aviat estarà actiu el web http://www.somespluga.cat. Tothom qui ho desitgi pot fer arribar propostes i suggeriments a Som Espluga a través de qualsevol d’aquests mitjans.

Marca_SOM_V1

Llista electoral i la llista de suplents de Som Espluga: 

 1. Jordi Miró Andreu
 2. Josep M. Vidal Minguella
 3. Aïda Morgades Agüera
 4. Xavier Rosell Cabrol
 5. Laura Ruiz de Porras Roselló
 6. Anna March Farré
 7. Antoni Sabaté Pagès
 8. Marta Civit Vergara
 9. Paco Franquet Arnau
 10. Mònica Martí Bosch
 11. Marc Vendrell Mitjans
 1. Iris Capitán Fuentes
 2. Abdon Vilà Pons
 3. Concepció Amill Bosch
 4. Jordi Mateu Vernet
 5. Helena Molina Salvadó
 6. Abdon Vallverdú Vergé
 7. Dolors Doya Martí
 8. Marc Sànchez Carbó
 9. Gemma Mercadé Pàmies
 10. Josep M. Franquès Raurell

SOM Espluga_2

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s