Els partits i sectors d’esquerres de l’Espluga concorreran conjuntament a les properes eleccions municipals amb el nom de ‘Som Espluga’

DSC_2471

Els partits i sectors d’esquerres de l’Espluga s’han unit per tal de presentar-se a les properes eleccions municipals sota el nom ‘Som Espluga’. La proposta s’ha fet pública aquesta tarda en una roda de premsa on hi ha intervingut quatre portaveus de l’agrupació; l’actual regidor d’Espluguins Independents, Xavier Rosell; representant del partit socialista i sobiranista MES, Moviment d’Esquerres, Josep M. Vidal; en representació del sector d’independents de la llista, Aida Morgades i l’actual regidor de Solidaritat per la Independència, Jordi Miró.

‘Som Espluga’ neix de la necessitat de crear una alternativa al govern municipal actual i de les ganes de treballar conjuntament per una Espluga més transparent i participativa, tot i oferint una alternativa d’esquerres més representativa. La iniciativa va sorgir d’un grup de joves que no es van resignar a què a l’Espluga es repetís l’escenari actual durant quatre anys més. Després de valorar l’opció de presentar-se sols a les eleccions van decidir no dividir més el vot dels espluguin i van apostar per una suma plural, il·lusionadora i complementària. La proposta va ser ben rebuda pels grups municipals de Solidaritat per la Independència i Espluguins Independents-ERC, que ja havien intentat sumar esforços sense un resultat satisfactori.

Aquesta suma d’esquerres pretén agrupar totes les sensibilitats progressistes, per tant, és una suma que va més enllà de sigles de qualsevol partit, és per això que ens hem vist amb la necessitat de dotar-nos d’un nom més ampli, més obert i més plural com és ‘Som Espluga’. Tot i així, per tal de contribuir al canvi polític a nivell comarcal hem decidit presentar-nos a les eleccions sota el nom complert de ‘Som Espluga – Acord Municipal’ de manera que els vots siguin comptabilitzats a la candidatura d’ERC que intentarà aplegar el gruix de volts de candidatures progressistes d’arreu de la comarca.

La llista completa de ‘Som Espluga’ es presentarà la propera setmana. ‘Som Espluga’ ja té activats diversos canals de participació i comunicació a les xarxes socials Facebook i Twitter i també compta amb una adreça de correu electrònic info@somespluga.cat, a més, ben aviat estarà actiu el web http://www.somespluga.cat. Tothom qui ho desitgi pot fer arribar propostes i suggeriments a través de qualsevol d’aquests mitjans.

DSC_2474

Correu: info@somespluga.cat
Facebook.com/somespluga
Twitter @somespluga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s